marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ţăran din Gogoşu-Mehedinţi prins beat la volan

Poliţia din Mehedinţi continuă să facă ordine şi în privinţa celor care umblă băuţi la volan prin mediul rural. Un exemplu în acest sens este al unui bărbat din comuna Gogoşu care nu numai că  se urcase băut la volan  dar avea şi permisul de conducere anulat. În data de 05.01.2014, ora 09.00, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin l-au depistat pe P.M., de 48 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism pe o uliţă a localităţii Gogoşu, judeţul Mehedinţi, având o alcoolemie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că P.M. avea permisul de conducere anulat din anul 2010. În cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având permisul de conducere anulat şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, fapte prev. şi ped.de 86, alin.2 şi art.87, alin.1 din O.U.G. 195/2002 R.

În data de 05.01.2014, ora 12.00, poliţiştii Postului de Poliţie Husnicioara l-au depistat pe C.O., de 37 ani, din comuna Husnicioara, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea pe DC 18, în comuna Husnicioara, judeţul Mehedinţi, un moped fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, faptă prev. şi ped. de art.86, alin.1, din O.U.G. 195/2002 R.În data de 04.01.2014, ora 14.50, M.M., de 41 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism pe  DN 56 A la km 66+157 m, în afara localităţii Hinova, nu a adapta viteza la condiţiile de drum şi a pătruns pe sensul opus de circulaţie intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de F.N., de 45 ani, din comuna Jiana, judeţul Mehedinţi.   

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto F.N.În cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prev. şi ped. de art.184, alin.1 şi 3  din Codul Penal.

Politica