marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Au luat foc ornamentele Primăriei

Râsu’-plânsu’ la Craiova. Instalaţia de iluminat public din zona pasajului de la Universitate a luat foc. Potrivit pompierilor, incendiul a izbucnit din cauza unei izolaţii deteriorate.

În data de 04.01.2014,  Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o instalaţie ornament iluminat public în mun. Craiova, zona pasajul Piaţa Universităţii. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la ornamentele de iluminat public, fără posibilitate de propagare.  Din cauza unui scurtcircuit electric (conductor electric cu izolaţie deteriorată), au ars aproximativ 15 mp gazon artificial şi ornament din plastic şi polistiren expandat.
ISU DOLJ

Acesta nu este singurul incendiu pentru care au fost chemaţi pompierii în ultimele zile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În perioada 31.12.2013 – 05.01.2014, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate să intervină pentru stingerea a 10 incendii, 3 intervenţii descarcerare, la 148 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, căutarea unei persone posibil înecată în râul Jiu şi la transportarea unei persoane supraponderale.
ISU DOLJ

În ajun de Anul Nou, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit  cu o autospecială de apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, aparţinând unei societăţi comerciale din mun. Craiova, str. Calea Bucureşti. Din cauza unui scurtcircuit electric (conductor electric defect), au ars compartimentul motor în totalitate, bordul, casa de marcat, staţia emisie-recepţie.  Pompierii au stins incendiul înainte ca acesta să se extindă. În prima zi a anului s-au produs două incendii. Unul dintre acestea a izbucnit în comuna Rojişte, iar un altul la locuinţa unui craiovean de pe strada Nicolae Bălcescu.

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu trei autospeciale cu apă şi spumă  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul casei numitului Emil P., în mun. Craiova, str. Nicolae Bălcescu. La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta la acoperişul casei existând posibilitatea de propagare la întreaga casă de locuit. Din cauza unui scurtcircuit electric(conductor, cablu electric defect), a ars acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 180mp confecţionat din scândură cu învelitoare din tablă şi s-au degradat tavanul fals din rigips şi mobilierul de bucătărie.
ISU DOLJ

Tot în Craiova, pompierii au fost solicitaţi să intervină şi pe 2 ianuarie. O ţigară aprinsă, aruncată peste gunoaiele dintre blocuri, le-a dat fiori locatarilor.

Secţia Pompieri Craiova a intervenit  cu o autospecială cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la spaţiul tehnologic dintre blocuri, din mun. Craiova. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la spaţiul tehnologic dintre cele două blocuri. Din cauza unui rest de  ţigară aruncat la întâmplare, au ars aproximativ  300 kg reziduuri menajere.
ISU DOLJ

Politica