sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Segarcea caută muniţie pentru războiul play-off-ului

Locul patru acostat de segărceni la finalul primei părţi a sezonului nu se vrea pierdut în primăvară. Ca şi în acest sezon, şi în stagiunea trecută, obiectivul la Segarcea l-a reprezentat intrarea în play-off. Însă în ediţia 2012-2013 plutonul fruntaş nu i-a surâs, încheiând sezonul pe un loc modest la mijlocul clasamentului. Acum, situaţia este mai roz.

Progresul iernează cu biletul de play-off în mână, dar băieţii din Segarcea au plătit doar avansul, având de completat în primăvară întreaga sumă. Bătălia se va da fără milă. Cinci puncte despart şase echipe de ultimul loc valabil pentru play-off, singurul care mai poate fi acontat, deoarece podiumul este deja cu un pas în faza amintită anterior. Momentan, Segarcea este formaţia care a cucerit terenul înalt şi are un mic avantaj faţă de restul pretendentelor.

Segărcenii nu vor să greşească în primăvară şi doresc să evite evoluţiile oscilante din prima parte a sezonului, suişuri şi coborâşuri care n-au fost benefice Progresului. Pentru acest lucru este nevoie de forţe proaspete, iar tehnicienii grupării din Segarcea, Mihai Bălan şi Ionele Alexandru, au pus ochii pe soldaţii ce pot ajuta Progresul să progreseze, şi speră la înregimentarea lor în cel mai scurt timp.

Policlinica Buna Vestire Craiova

A fost o toamnă destul de grea, în ciuda faptului că am reuşit să ne clasăm acolo unde ne dorim, pentru că ne-au plecat câţiva copii şi am depus nişte eforturi să rămânem pe locul patru. Sperăm ca în iarnă, pentru că avem nişte promisiuni, să luăm un portar, un mijlocaş central şi un fundaş şi sperăm să ajungem în play-off. Asta ne dorim, asta ne-am dorit şi anul trecut, dar ştiţi cum este fotbalul, foarte imprevizibil. Mai departe vom vedea, pentru că promovare este un gând foarte îndrăzneţ. Copiii sunt şi ei încrezători, am mers foarte bine la un moment dat, dar am pierdut meciuri prosteşte, cu nişte echipe slăbuţe. Conducerea ne este alături, iar cu banii ne descurcăm cu bugetul alocat de Primărie şi Consiliul Local. Unii jucători au şi salarii, dar în general jucătorii sunt remuneraţi prin prime de joc în funcţie de rezultat. Ne-am propus să facem o pregătire mai intensă în această iarnă, să avem o condiţie fizică bună, iar dacă am prinde un cantonament de 10 zile am avea un as în mânecă pentru primăvară. Dar este greu să găsim fondurile necesare, deoarece noi nu avem niciun sponsor, nimeni care se ne dea bani din afară.
A declarat, pentru “Ediţie Specială”, Marian Bălan

Aceeaşi părere o împarte şi antrenorul Ionele Alexandru, care vede foarte posibilă o prezenţă în play-off a echipei din Segarcea, dar este conştient de necesitatea unor noi achiziţii în iarnă.

Vom începe antrenamentele pe 20 ianuarie, iar eu zic că avem şanse mari să intrăm în play-off.  Lotul nostru este subţire şi asta s-a văzut în tur când am plecat foarte bine la drum, dar n-am rezistat în acelaşi ritm. Am mai promovat de la juniori, dar copiii joacă în limitele posibilităţilor, chiar dacă avem câţiva jucători tineri talentaţi, care pot ţine pasul. Dar ca să ne menţinem în postura actuală trebuie să aducem încă trei băieţi, pe care îi avem în vizor şi sperăm să vină în iarnă la noi. A fost un sezon bun pentru noi până acum şi dorim să îl continuăm în aceeaşi notă.
A spus Ionele Alexandru

Politica