miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul dintre Pandurii Târgu Jiu și Concordia Chiajna

Clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu a pus în vânzare biletele pentru partida pe care gorjenii o vor disputa pe teren propriu, în compania ilfovenilor de la Concordia Chiajna. Pandurii și-au schimbat antrenorul, din nou, dar încă nu au reușit să obțină un rezultat pozitiv. Chiar dacă au anunțat că nu se gândesc să facă un joc spectaculos și că se bazează pe rezultate, băieții Călin Cojocaru au fost învinși de Rapid cu 4-0.

Biletele pentru meciul Pandurii Târgu Jiu – Concordia Chiajna, din etapa a 19-a a Ligii a doua Casa Pariurilor, se pot procura începând de miercuri 20 noiembrie, de la sediul clubului Pandurii Târgu Jiu, din strada Victoriei, nr. 22, Zona Pietonală. Clubul Pandurii Târgu Jiu a luat decizia de a pune în vânzare bilete la Tribuna VIP şi Tribuna I a stadionului. Prețul unui bilet pentru Tribuna VIP va fi de 25 de lei iar la Tribuna I de 15 lei. Biletele se vor putea procura şi de la casa de bilete a Stadionului Municipal din Târgu Jiu va fi deschisă sâmbătă, în ziua jocului, până la ora 11:00. Copiii, dar şi tinerii cu vârsta de până la 18 ani, vor avea acces gratuit la meci, pe baza unui act de identitate. Precizăm de asemenea că abonații clubului vor putea intra pe baza vechilor abonamente, fără a le mai preschimba”, au transmis oficialii clubului gorjean.

Partida disputată contra celor de la Chiajna va fi cel de-a doua pe care Pandurii o vor avea pe noua arenă din Târgu Jiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica