marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Prinşi băuţi la volan

Doi doljeni au fost prinşi conducând pe drumurile judeţului aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

În data de 04.01.2014,  în jurul orei 04.40,lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat, aflându-se în serviciul de patrulare pe DJ 561 A , în localitatea Moţăţei, l-au depistat pe G. DĂNUŢ, de19 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. A fost testat cu aparatul alcoltest , rezultând o concentraţie alcoolică de 0,48 mg/l alcool pur in aerul expirat motiv pentru care a fost  condus la Spitalul Calafat unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În jurul orei 21.30, lucrători din cadrul Postului de Poliţie Dobreşti şi ai Postului de Poliţie Sadova au depistat, pe raza comunei Dobreşti, pe M. MARIAN, de 32 de ani,  în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie alcoolică de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la Spitalul orăşenesc Dăbuleni unde a refuzat recoltatrea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcolemiei.
IPJ Dolj

Pe numele primului, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o concentraţie alcoolică în sânge mai mare decât limita legală.Cel de-al doilea s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de  refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.  Un alt şofer are acum dosar penal după ce a fost prins la volanul unui autoturism fără drept.        

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sâmbătă, în jurul orei 07.45, lucrători din cadrul Poliţiei Filiaşi, fiind în serviciul de patrulare, l-au depistat pe G. PAUL,de  54 de ani, din Craiova, în timp ce conducea pe bulevardul Racoţeanu, din Filiaşi, un autoturism având permisul de conducere reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Politica