marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

13 răniţi în două accidente rutiere

Accidente rutiere grave în judeţul Dolj. Sâmbătă, 13 persoane au ajuns la spital. Unul dintre accidente a avut loc în satul Secui, comuna Teasc. Potrivit poliţiştilor, Viorel Bărbălău, de 43 de ani, din Craiova, în timp ce conducea pe DN 55 un autoturism Renault din direcţia Craiova spre Bechet, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, pătrunzând pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism Ford condus din sens opus de Tudor MIHAI, de 41 de ani, din Craiova. Şase persoane au fost rănite.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a lui T. MIHAI şi Oprea Maria, precum şi rănirea uşoară a lui B. Viorel, Iovan Marian, ocupanţi în primul autoturism, şi  Tudor Cristiana şi Tudor Andra, pasageri în al doilea autoturism . Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Pe numele lui B. VIOREL s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Inspector principal Alin Apostol, purtător de cuvânt IPJ Dolj

Un alt accident grav s-a produs pe DN 6 în localitatea Tatomireşti. Şapte persoane au ajuns la spital. Unul dintre răniţi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din primele verificări ale poliţiştilor rutieri ajunşi la faţa locului s-a stabilit faptul că  Alexandru MARCEL, de 37 de ani, din comuna Vulpeni, judeţul Olt, în timp ce conducea ansamblul compus dintr-un autoturism şi o remorca din direcţia Craiova către Filiaşi, la km 255+ 600 m , nu a adaptat viteza în condiţii de curbă deosebit de periculoasă către stânga, a pierdut controlul direcţiei, părăsind partea carosabilă şi s-a răsturnat pe plafon. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a următorilor pasageri din autoturism : Ştefan Cătălin, de 26 ani, din comuna Radovan, Vîlvoi Cristina, de 33 de ani, din Craiova,  Damian Marinela, de 26 de ani, din. Craiova, Damian Gabriel, de 27 de ani, din Craiova, Popa Nadia, de 35 de ani, din comuna Ştefan Cel Mare, judeţul Olt, Stoenică Irina, de 37 de ani, din comuna Moţăţei, judeţul Dolj. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Inspector principal Alin Apostol, purtător de cuvânt IPJ Dolj

Politica