marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/ Turist, jefuit sub amenințarea armei la o terasă. După 7 minute, hoții i-au adus ceasul înapoi

Un turist elvețian a avut o experiență neobișnuită: hoții i-au furat ceasul sub amenințarea armei, dar i l-au adus înapoi când și-au dat seama că era fals, relatează CNN.

Turistul stătea, împreună cu o altă persoană, la o terasă din Piazza Trieste e Trento, una dintre piețele principale ale orașului Napoli. Un tânăr a venit la ei la masă, i-a pus pistolul la tâmplă, i-a luat ceasul și a fugit. Totul a durat doar câteva secunde.

Șapte minute mai târziu, un alt tânăr a venit la masa celor doi turiști, a ridicat mâinile într-un gest de scuze și i-a dat înapoi ceasul proprietarului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Motivul? Ceasul părea a fi unul de lux, marca Richard Mille, dar de fapt era un fals.

Proprietarul barului crede că nu a fost vorba totuși de un gest de bunăvoință, ci de o o încercare de a evita consecințele legale.

„L-au adus înapoi spunând „Îmi pare rău, îmi pare rău”, poate ca o încercare de a-i determina să nu facă plângere la poliție”, a declarat Antonio Visconti pentru CNN.

Dacă ar fi fost original, ceasul ar fi valorat 300.000 de euro.

Imaginile neobișnute au fost surprinse de camera de supraveghere a barului în care stăteau turiștii, scrie digi24.ro

Piazza Trieste e Trento se află în inima orașului Napoli. Piața aglomerată este cunoscută pentru cafenelele și barurile sale și pentru turiștii care se îngrămădesc în istoricul Gran Caffe Gambrinus.

Napoli are probleme de reputație. Deși turismul este în plină expansiune, o serie de furturi de ceasuri, vara aceasta, a stârnit îngrijorare. Un oficial din turism a sugerat chiar ca hotelurile să ofere ceasuri de plastic pentru ca vizitatorii să le poată folosi în timpul șederii lor în oraș.

Foto: captură Twitter

Politica