marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cum să alegeți perechea potrivită de cizme pentru femei

Când vine vorba de alegerea unei noi perechi de cizme de damă pe care să o adăugați la colecția dvs., cu siguranță nu duceți lipsă de opțiuni. De la cizme joase până la cizme până la gleznă, cizme lungi și cizme practice de iarnă pentru zăpadă, există un stil care se potrivește fiecărei ocazii.

În timp ce varietatea este minunată, să vă dați seama ce stil se potrivește nevoilor, preferințelor și formei corpului dvs. poate fi o performanță uluitoare chiar și pentru cea mai iscusită fashionistă. Nu vă temeți – suntem aici pentru a vă ajuta să faceți această alegere mult mai ușoară.

Consultați mai jos ghidul nostru pentru alegerea unei perechi de cizme pentru femei, inclusiv diferitele tipuri de cizme pentru femei de pe piață și ce este cel mai bine pentru nevoile dvs.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cizme până la gleznă

Așa cum sugerează și numele, acest tip de cizme de damă se oprește în jurul gleznei pentru o potrivire măgulitoare și versatilă. Toată lumea are nevoie de o pereche de cizme până la gleznă în garderoba lor, pur și simplu pentru că pot fi stilizate pentru orice ocazie.

Mergeți de la birou la bar? La o întâlnire? O plimbare casual în parc? Lista poate continua, dar ați prins ideea.

Cizmele până la gleznă sunt disponibile cu și fără toc, ceea ce le face ușor de îmbrăcat și de dezbrăcat. Arată incredibil de la modă atunci când sunt asortate cu o rochie midi cu flori și o jachetă din denim, sau cu blugi skinny și o bluză din satin pentru un stil smart-casual.


Cizme peste genunchi

Îndrăznețe, dar surprinzător de ușor de stilizat, cizmele peste genunchi adaugă fler ținutelor simple. Este de la sine înțeles că acest stil de cizme lungi pentru femei se termină chiar deasupra genunchiului, ceea ce le face să fie completarea perfectă pentru blugii skinny, o cămașă drăguță din mătase și o jachetă din piele.

Acest tip de încălțăminte este perfect pentru lunile mai reci, adăugând puțină căldură picioarelor tale și în același timp adăugând un plus de efort look-ului dvs.

Cizme până la genunchi

După cum probabil ai ghicit, cizmele până la genunchi cad chiar sub genunchi și sunt o altă opțiune bună pentru anotimpurile mai reci. Vă vor menține picioarele calde și confortabile, protejându-vă în același timp picioarele de intemperii, ca să nu mai vorbim de faptul că sunt elegante fără efort.

Obțineți un look boho-chic cu o rochie cu flori, un kimono și cizme lungi până la genunchi cu ciucuri. Pentru un look mai adecvat iernii, ne place să îmbrăcăm o jachetă casual, un tricou supradimensionat și blugi skinny din denim cu o pereche de aceste cizme lungi pentru femei la modă.

Cizme până la gambă

Situate puțin mai sus pe picioare decât cizmele clasice până la gleznă, cizmele până la gambă oferă mai multă acoperire și sunt ideale pentru sezoanele mai reci. Cauți modelul de cizme de damă perfect pentru a face treburi când afară e frig? Cizmele până la gambă sunt cele potrivite pentru dvs.

Asortați-le cu niște colanți groși, o fustă mulată și un top cu mânecă lungă și guler, pentru o ținută de toamnă de ultimă generație, punându-vă haina preferată pentru un look trendy de zi până seara.

Cizme cu toc

Când vine vorba de alegerea cizmelor de damă care adaugă înălțime fără disconfortul adesea asociat cu un toc mai subțire, cizmele cu tocuri sunt cele potrivite pentru dvs. Puteți găsi o mulțime de stiluri diferite cu toc, de la cizme până la gleznă până la alegeri până la genunchi.

Sunt o altă opțiune excelentă pentru a merge de la birou direct la un bar pentru un cocktail cu fetele.

Cizme Chelsea

Cizmele Chelsea sunt un tip de cizmă până la gleznă care datează din epoca victoriană – și da, sunt numite după cartierul bogat din Londra. În ciuda acestui fapt, sunt încă foarte la modă și au devenit o piesă de bază.

Cizmele Chelsea sunt strânse și au un panou elastic distinctiv pe fiecare parte. Aceste cizme sunt, de obicei, plate, dar variantele cu toc sunt foarte populare și acum.

Asortați-le cu o bluză albă, o geantă Oxford și un costum croit pentru un look elegant la birou, sau cu fusta preferată, o bluză pe gât gulerul și un blazer boyfriend pentru o ținută drăguță pentru o întâlnire de seară.

Politica