marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un cuplu și-a comandat o pisică, dar s-a ales cu un tigru!

Un cuplu din Le Havre, Franța, a comandat online un pui de pisică, dar a primit un pui de tigru. După câteva zile, oamenii au realizat ce s-a întâmplat și au depus o plângere la poliție.

În 2018, cei doi au negociat pe internet cumpărarea unei pisici Savannah, o rasă rară. Aceștia au căzut de acord cu vânzătorul să achite 6.000 de euro imediat după ce primeau animalul. În loc de pisica mult dorită, vânzătorul le-a dat un tigru indonezian de trei luni. Pe moment, cei doi cumpărători nu și-au dat seama de acest lucru, în ciuda diferențelor dintre cele două feline. După câteva zile, ei au realizat că au fost păcăliți și au mers la poliție, scrie libertatea.ro.

Astfel, cuplul a aflat că deținea un tigru din Sumatra, specie protejată, care nu poate fi animal de companie. Oamenii legii din Hexagon au deschis o anchetă, iar recent au reușit să o finalizeze. Poliția franceză a anunțat că în acest caz au fost arestate nouă persoane, inclusiv cuplul care a cumpărat „pisica”, sub acuzația de trafic de specii protejate. Cei doi soți au fost eliberați a doua zi, pentru că s-a dovedit că nu aveau nicio vină. În schimb, celelalte șapte persoane au rămas în arest. Ele se confruntă și cu acuzații legate de crimă organizată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica