marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mario Oprea: În această ţară se constată şi numără infracţiunile sau se lucrează şi la prevenirea lor?

Gestul cu conotaţie penală al primarului PSD, Ion Barbu, din comuna doljeană Botoşeşti Paia nu trebuie ignorat sau tolerat de autorităţi ori de cetăţeni. Acest ales local şi-a etalat, fără teamă,comportamentul infracţional de partid, ştergând pe jos şi declarând război unui medic care a refuzat să-i devină complice în operaţiunea de fraudare a alegerilor de azi.

Înjuraturile şi ameninţările la care a fost supus medicul comunei, Nicoleta Disea, de către acest edil, precum şi declaraţiile acesteia din presă ar fi trebuit, până la această oră să fie deja subiectul unei anchete a poliţiei, care nu are voie să închidă ochii la un asemenea incident,mai ales dacă el se petrece în pragul alegerilor electorale. Să ordoni ca primar eliberarea de adeverinţe medicale pentru urna mobilă, pentru morţi, persoane cu probleme psihice sau cetăţeni fără discernământ este clar o dovadă a intenţiei de furt, a setei de ilegalitate. În această ţară se constată şi numără infracţiunile sau se lucrează şi la prevenirea lor?

În calitate de senator de Dolj, solicit oficial poliţiei să se autosesizeze în cazul de faţă şi, în funcţie de probele disponibile, să se realizeze încadrarea juridică, să ia măsurile ce se impun.Un astfel de caz nu poate fi trecut cu vederea, nu poate fi protejat de vreo semantică politică şi nu trebuie iertat. Din punctul meu de vedere, domnul primar „cu relaţii” Ion Moraru este în acest moment un personaj mai nul decât un buletin de vot greşit şi îl anunţ că locul hoţilor este la puşcărie, nu la primărie. Totodată vreau să îmi exprim susţinerea şi respectul faţă de acest doctor care nu s-a lăsat intimidat, „curtat” şi care nu şi-a mânjit anii de studiu, pentru un ales deplorabil, care merită o lecţie despre cum se aplică legea, când „loveşti” cu abuzul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Senator PNL Mario Ovidiu Oprea

Politica