marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Burcea și Trifunovic, gata să-și afle pedeapsa!

Bogdan Burcea, împreună cu handbalista Jelena Trifunovic merg astăzi în fața comisiilor. Cei doi vor afla care sun consecințele după incidentele petrecute în etapa a doua. La meciul de la Vâlcea, Trifunovic și Burcea au primit cartonașul roșu, apoi pe cel albastru, după ce jucătoarea Craiovei i-a aplicat un cot unei adversare, iar antrenorul oltencelor a protestat vehement la acea fază.

Craiovencele au câștigat ultima partidă din Liga Florilor, disputată pe teren propriu contra celor de la CSM Roman, scor 32-24. În continuare, antrenorul Craiovei mizează pe spiritul de echipă. SCM Craiova a suferit schimbări serioase de lot în această vară, iar acest lucru pare să-și fi lăsat urme.

Am avut momente bune, momente mai puțin bune. Au fost sportive care au renunțat să mai evolueze așa cum o făcuseră până atunci, sportive care s-au relaxat. Echipa este singurul lucru care ne poate salva, echipa e singurul lucru care ne poate îndrepta clar spre obiectivele de performanță propuse și acesta este lucru care voi încerca să-l pun în valoare în perioada următoare”,  a declarat Bogdan Burcea la finalul partidei cu Roman.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Handbalistele antrenate de Bogdan Burcea vor juca în etapa următoare pe terenul Mugurei Cisnădie, miercuri, de la ora 17:30. În trupa craiovencelor se resimte oboseala acumulată la turneul de calificare în grupele Ligii Campionilor, dar și în primele etape de campionat. La finalul partidei cu CSM Roman, Ana Maria Țicu a spus că echipa încă trece printr-o perioadă grea.

A fost un meci greu, dar un imbold după meciul cu Vâlcea. Am reușit să ne revenim și să luăm cele trei puncte. Mă bucur că am avut un joc bun. A fost o perioadă grea care nu s-a terminat însă. Urmează meciul de Cisnădie. Avem foarte puțin timp pentru recuperare. Este foarte obositor să joci 60 de minute însă când ești pe teren uiți și de oboseală și de tot și încerci să dai tot ce ai mai bun. A fost o șansă mare pe care am ratat-o din păcate. Trebuie să ne concentrăm acum pe campionat, pe Cupa EHF, să mergem înainte”.

Politica