marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un militar și-a pierdut viața, electrocutat, la pescuit

Un tânăr în vârstă de 30 de ani, militar la o unitate din Capitală, a murit, duminică dimineață, după ce s-a electrocutat, în timp ce se afla la o partidă de pescuit, pe pârâul Plapcea, în localitatea Mărgineni Slobozia, oraș Scornicești.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că tânărul a atins undița de firele de înaltă tensiune, situate de-a lungul pârâului Plapcea.

În urma unui apel prin SNUAU 112, am fost sesizați de către o femeie din Scornicești, despre faptul că un bărbat în vârstă de 30 de ani, din județul Ilfov, în timp ce se afla la pescuit, ar fi atins cu undița firele de înaltă tensiune, electrocutându-se”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Medicii chemați în ajutorul tânărului n-au putut face altceva decât să constate decesul.

Un coleg cu care plecase la pescuit a anunțat că este electrocutat. Acolo s-a deplasat o ambulanță cu echipaj B2 și una cu medic. S-a făcut protocolul de resuscitare, dar concluzia este negativă, cu declararea decesului”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Olt, Alina Duminică.

Polițiștii au deschis un dosar penal, urmând să stabilească cum s-au petrecut lucrurile.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Politica