marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânăr de 23 de ani, decedat după ce a ajuns cu mașina într-un cap de pod

Un tânăr de 23 de ani aflat la volanul unui autoturism a murit și alte patru persoane au ajuns la spital, luni dimineață, în urma unui accident rutier. Evenimentul a avut loc în localitatea Drăguțești, șoferul pierzând controlul asupra direcției și ajungând cu mașina într-un cap de pod.

Potrivit lui Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj, la fața locului au intervenit două echipaje de descarcerare și un echipaj SMURD. De asemenea, la locul accidentului au mai ajuns patru ambulanțe pentru acordarea primului ajutor și preluarea victimelor.

Starea victimelor transportate la Unitatea de Primiri Urgență din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu era stabilă”, a menționat Florin Chisim.

Policlinica Buna Vestire Craiova

A apăsat prea tare pedala de accelerație

Din cercetările efectuate de polițiști la faţa locului s-a stabilit faptul că tânărul de 23 ani, din comuna Drăguțești, în timp ce conducea un autoturism pe DE 79 Drăguțești, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul autoturismului și a intrat în coliziune cu un cap de pod. Acesta se afla în mașină cu soția sa și cu mama lui, care au suferit răni. Participanții la trafic l-au scos pe șofer din mașină înainte de a veni echipajele medicale. Acul indicatorului de la bordul mașinii s-a oprit la 90 km/oră.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto și a patru persoane cu vârste cuprinse între 18 și 50 de ani, pasageri în autoturism, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Ulterior conducătorul auto a decedat, din cauza leziunilor suferite. În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă”, au informat reprezentanții IPJ Gorj.

Politica