marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova: Strada A.I. Cuza, închisă pentru modernizare

Primăria Craiova a informat că, începând de luni, 7 august, ora 6:00, strada A.I. Cuza va intra într-un proces de reparații și modernizări.

Pentru început, autoritățile vor închide porțiunea situată între intersecția cu strada Arieș și strada Theodor Aman (dintre Universitate și Casa Albă), urmând ca, pe parcurs, să se continue cu alte tronsoane.

Pavelele din ciment vor fi înlocuite cu unele din granit, bordurile tot cu unele din granit, stâlpii de iluminat vor fi schimbați și cablurile de pe aceștia vor fi coborâte în subteran. Astfel, se va încerca alinierea străzii A.I. Cuza la felul în care arată Centrul Istoric.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conform primarului municipiului Craiova, Mihail Genoiu, acestea ar trebui finalizate în prima jumătate a lunii septembrie, înainte sau imediat după începerea noului an școlar.

Solicităm conducătorilor auto să circule cu atenție și să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi constituite. Autovehiculele ce vor staționa în această zonă, în perioada lucrărilor, vor fi ridicate și relocate pe amplasamente din zonele aflate în imediata apropiere”, au transmis reprezetanții primăriei.

Politica