marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/Patru jandarmi, la spital după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat

O mașină  a jandarmilor aflată în misiune s-a răsturnat după ce a fost izbită in plin de un autoturism care nu i-a acordat prioritate.
Accidentul s-a produs în jurul prânzului la intersecția străzii Cicero cu Bulevardul Tudor Vladimirescu. Mașina jandarmilor se deplasa împreună cu un echipaj de la ISU Drobeta la o misiune de stingere a unui incendiu, avea girofarurile pornite însă potrivit poliției rutiere, femeia de la volanul celeilalte mașini implicată în accident, nu a observat acest lucru si a lovit în plin duba în care se aflau patru jandarmi.
„Din primele cercetări s-a stabilit că autoturismul aparținând jandarmeriei se deplasa la o intervenție în sistem de urgență, având aprinse semnalele acustice si luminoase pe Bulevardul Tudor Vladimirescu din Drobeta Turnu-Severin, iar la intersecția cu strada Cicero a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului electric si a intrat în coliziune cu autoturismul marca Volkswagen ce a pătruns în intersecție și nu a acordat prioritate pe culoarea verde,” a  declarat insp. Radu Bogdan Mihalache, IPJ Mehedinți.
Cei patru jandarmi au reusit sa iasă cu bine din mașina răsturnată și au fost preluați de un echipaj al ambulanței.
„Echipajul de la ambulanță s-a deplasat în localitatea Drobeta-Turnu Severin, pe Bulevardul Tudor Vladimirescu pentru a acorda asistență medicală celor cinci victime dintr-un accident de circulație. Toate victimele sunt conștiente, cu politraumatisme minore, au fost transportate la Spitalul Județean pentru investigații”, aprecizat declarat Cornelia Bernardi, purtător de cuvânt Serviciul Județean de Ambulanță Mehedinți.
pompieri-accident-mh
Potrivit martorilor, femeia de la volan ar fi angajata a Parchetului Mehedinți. Ancheta poliției va stabili împrejurările în care a avut loc accidentul și cine se face vinovat de producerea acestuia.
Alexandra DRAGOLEA

Politica