marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ziua Mondială a Animalelor, sărbătorită la Biblioteca Aman

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, secția Mediatecă și American Corner Craiova, organizează, marți, 04.10.2016, ora 9:00, un eveniment cu prilejul Zilei Mondiale a Animalelor.

La eveniment vor participa elevii clasei a III-a de la Colegiul Național „Elena Cuza”, însoțiți de învățător Adriana Robescu.

Elevii vor participa la vizionarea filmului documentar realizat de Alexandru Satmari: “Țara Caprelor Negre” și la o discuție liberă despre animalele din țara noastră aflate pe cale de dispariție.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Prin această activitate ne propunem să conștientizăm, informăm și să implicăm pe cei mici în activitățile de protecție a mediului înconjurător.

Ziua de 4 octombrie nu a fost aleasă la întâmplare ca Ziua Mondială a Animalelor, deoarece în această zi se sărbătorește și Sfântul Francisc de Assisi, patronul spiritual al animalelor.

Scopul acestei zile este acela de a sublinia importanța animalelor și de a creste gradul de conștientizare al populației față de riscul dispariției a numeroase animale din cauza acțiunilor invazive ale omului.

Politica