miercuri, octombrie 23, 2024

Ultima ora

Sport

Sorin Cârțu știe de ce a pierdut România meciul cu Belgia: „Acolo s-a greșit”

Sorin Cârțu spera și el la un rezultat pozitiv în meciul cu Belgia. Tricolorii le-au dat tuturor speranțe după ce au învins Ucraina cu scorul de 3-0. Totuși, belgienii au fost mult mai buni și s-au impus fără mari probleme în fața reprezentativei antrenată de Edi Iordănescu.

După ce România a pierdut cu 2-0, situația din grupă s-a complicat. Toate echipele au câte 3 puncte, iar soarta calificării în fazele superioare se va decide în ultima rundă. Sorin Cârțu spune că tricolorii puteau să îl blocheze mai bine pe Lukaku. Gloria Craiovei Maxima se teme ca nu cumva românii să clacheze în partida cu Slovacia, din cauza presiunii.

Am rămas cu o părere de rău, nu am fost parcă… Am început forte prost, am avut o primă repriză de nerecunoscut având în vedere ce am jucat cu Ucraina. Am fost surprinşi de atitudinea lor, i-aş fi văzut mai încrezători. Am fost surprins de faptul că am primit nişte goluri după nişte comportamente naive. La primul gol nu au avut blocaj pentru el şi m-a surprins asta.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În prima repriză n-am arătat nimic, ne-au dominat. A doua repriză a fost altceva. Dar s-a greşit vizavi de Lukaku. Nu l-am văzut pe Drăguşin într-o evoluţie foarte bună aseară. Am fost surprins de evoluţia lui Stanciu. Sunt în continuare pentru Drăguş, care arată ca un atacant, dar mă aşteptam mai mult. (n.r. – facem 0-0 cu Slovacia?) Putem face mai mult, e meciul cel mai greu, ai şi şansa asta de a te califica, şi ei depind de rezultatul ăsta, dar îmi e frică de ADN-ul nostru la meciurile ăstea importante”, a declarat Sorin Cârțu, la Prima Sport.

Politica