miercuri, octombrie 23, 2024

Ultima ora

Sport

Carlos Mora a înțeles cine e șeful în vestiarul celor de la CSU Craiova

Carlos Mora a ajuns deja în cantonamentul celor de la CSU Craiova. Noul fotbalist al oltenilor a făcut cunoștință cu restul colegilor și deja și-a făcut o impresie despre trupa din Bănie. El îl cunoștea deja pe Maldonado, dar a auzit și de Alex Mitriță, despre care spune că este un fotbalist mare, de admirat chiar.

Sunt foarte fericit să mă aflu alături de Universitatea Craiova, ce am văzut până acum este de-a dreptul spectaculos, m-a impresionat, ţara este frumoasă. Sunt o persoană simpatică, prietenoasă, şi îmi place să fiu acolo unde lumea se distrează, iar din punct de vedere fotbalistic sunt rapid, îmi plac duelurile unu contra unu, atac diagonalele, mă antrenez bine pentru a face performanţă.

Îl cunosc pe Denil Maldonado, agentul meu (Mihăiţă Pleşan, n.r.) îl reprezintă şi pe el, am auzit de Mitriţă, este un mare jucător, cu o carieră frumoasă, este de admirat, e un punct de referinţă în echipă. Toţi noii mei colegi m-au primit foarte bine şi mă voi obişnui. Am multe obiective la Craiova, fiindcă mi-am dorit să ajung aici, în Europa”, a declarat Carlos Mora.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Costel Gâlcă așteaptă și alți jucători la CSU. Antrenorul are nevoie de întăriri pentru cupele europene, dar și pentru lupta la titlul, care va fi una destul de aprigă în sezonul viitor.

Politica