miercuri, octombrie 23, 2024

Ultima ora

Sport

Accident cu trei mașini în Severin

Accident pe bulevardul I.C. Brătianu din Drobeta Turnu Severin. Au fost implicate trei autoturisme. Vinovat ar fi un șofer de doar 18 ani.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier, care din cercetările efectuate au stabilit că un tânăr de 18 ani în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu, în municipiul Drobeta-Turnu Severin, nu ar fi păstrat distanța în mers față de un alt autovehicul ce se deplasa în același sens, condus de un bărbat de 43 de ani, din Drobeta-Turnu Severin și a intrat în coliziune cu acesta.
Din impact, autoturismul condus de bărbatul de 43 de ani a ricoșat într-un alt vehicul condus de o tânără de 23 de ani, ce se deplasa în fața sa”, potrivit IPJ Mehedinți.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, în urma accidentului rezultând doar pagube materiale.
„Conducătorii auto implicați în evenimentul rutier au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Față de conducătorul auto de 18 ani a fost luată măsura sancționării contravenționale pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice”, mai arată IPJ Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica