miercuri, octombrie 23, 2024

Ultima ora

Sport

Gigi Becali, mesaj pentru oltenii de la FCU Craiova: „Eu îl lăsam pe Mititelu să-și facă jocul”

Adrian Mititelu și Gigi Becali au vorbit multă vreme despre transferul lui Juan Bauza la FCSB. Acum, după ce FCU Craiova l-a trimis pe mijlocașul argentinian, împrumut, la CFR Cluj, patronul formației din Capitală spune că el nu l-a vrut niciodată cu adevărat pe starul alb-albaștrilor.

Gigi Becali explică faptul că doar i-a făcut jocul lui Adrian Mititelu, pentru că un mijlocaș care nu face eforturi mari pe teren și nu ajunge să contribuie și la faza defensivă nu ar putea ajuta FCSB, mai ales în lupta pentru grupele Ligii Campionilor.

V-am spus vreodată că mă interesează Bauza? Mititelu a spus, eu îl lăsam ca să-i fac jocul. E un jucător talentat, dar nu un jucător pe care să-l vreau eu la echipa mea. La echipa mea eu vreau altceva.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La mine nu merge talentul, contează cine cară pianul. Care să cânte pe la el se mai găsește, mai pune unul un deget, mai cântă câteva note, un si, un do. La mine trebuie să cari pianul. Dacă nu-l cari, nu ai ce căuta la mine”, a declarat Gigi Becali, la ProSport Live.

Politica