sâmbătă, iulie 13, 2024

Ultima ora

Sport

Caravană mobilă de donare de sânge, în Târgu Jiu

De la începutul campaniei au fost salvate peste 60.000 de vieți

Centrul de Transfuzie Sanguină Gorj se alătură campaniei „Blood Network” și va organiza în zilele de 15 și 16 iunie o caravană mobilă de donare de sânge în parcarea Kaufland din Târgu Jiu. Astfel, timp de două zile, între orele 08:00 și 14:00, locuitorii din Gorj au ocazia să doneze sânge. Ca recunoaștere pentru gestul lor altruist, vor primi un bilet de o zi la unul dintre celebrele festivaluri Untold sau Neversea.

”Anul acesta fanii Untold sau Neversea pot dona sânge la caravana mobilă din Târgu Jiu în 15 și 16 iunie 2024 – în parcarea Kaufland, Strada Termocentralei 2A, între orele 08:00 – 14:00”, au anunțat organizatorii.

„Blood Network” a ajuns, în acest an, la a zecea ediție. De la începutul campaniei au fost salvate peste 60.000 de vieți, datorită implicării a peste 18.000 de donatori din întreaga țară. Campania are loc între 18 mai și 30 iunie, iar donatorii sunt așteptați atât la caravana mobilă, care va ajunge în 10 orașe din România, cât și la centrele de transfuzii din țară.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„BLOOD NETWORK este deja un proiect de suflet pentru noi și cea mai longevivă campanie de donare de sânge pe care o sprijinim. Ducem caravana mobilă în parcările magazinelorKaufland din 10 orașe din țară, printre care se numără cele de tradiție cum sunt Cluj-Napoca, București și Constanța, însă dorim să extindem mereu oportunitatea și către alte zone ală țării. Mă bucur că anul acesta tinerii din Giurgiu și Târgu-Jiu vor beneficia de caravana mobilă BLOOD NETWORK și vor intra astfel în cea mai mare rețea de donatori din România. Împreună salvăm vieți și contribuim la schimbare. Îmi exprim recunoștința față de cadrele medicale implicate în campanie, dar și față de cei peste 18.000 de donatori de până acum. Implicarea face diferența”, a declarat Katharina Scheidereiter, manager CSR Kaufland România, conform hotnews.ro.

Politica