miercuri, octombrie 23, 2024

Ultima ora

Sport

Gheorghe Dincă, găsit inconștient în celulă

Criminalul Gheorghe Dincă a căzut inconștient în celula sa de la penitenciarul Craiova. Deținutul în vârstă de 71 de ani a primit primul ajutor de la colegii de celulă.

Cunoscut drept „Monstrul din Caracal”, Gheorghe Dincă, care suferă de diabet, s-ar fi prăbușit inconștient pe podeaua camerei de detenție. Pentru că era complet incoștient, ceilalți deținuți s-au speriat și cum nu știau ce să facă, l-au stropit cu apă, spun surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) pentru Spynews.

A fost preluat de angajații închisorii și a primit ajutor medical de specialitate. Pe lângă diabet, Gheorghe Dincă ar suferi și de o afecțiune a coloanei vertebrale, dar ar avea și probleme cu articulațiile picioarelor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Gheorghe Dincă execută, la Penitenciarul Craiova, o pedeapsă de 30 de ani de detenție după ce anchetatorii l-au acuzat că le-a răpit, violat și ucis pe Luiza Melencu, de 19 ani și Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani. Ulterior, bărbatul a ars cadavrele într-un butoi din tablă, cu fund dublu, pe care îl avea în curte pentru topit cabluri și smoală.

După o lungă perioadă petrecută în Arestul Poliției Capitalei, unde a fost ținut luni întregi la dispoziția anchetatorilor care încercau să scoată de el cât mai multe detalii, bărbatul a ajuns în Penitenciarul Craiova. Mai întâi la maximă siguranță și mai apoi în regim închis, unde împarte camera cu alți 22 de prizonieri cu vârste înaintate.

Foto: arhivă

Politica