miercuri, octombrie 23, 2024

Ultima ora

Sport

Andreea Bănică, replică acidă pentru fani: „Mă îmbrac cum îmi place mie”

Andreea Bănică a captat atenția tuturor cu ultima sa apariție

Andreea Bănică a captat atenția prin prezența sa la un concert recent susținut în Cluj. La vârsta de 45 de ani, artista a optat pentru o rochie decoltată și scurtă, o alegere care nu a fost pe placul tuturor admiratorilor săi, conform Libertatea.

De fiecare dată când urcă pe scenă în cadrul concertelor sale desfășurate în diverse orașe din România, Andreea Bănică se străduiește să ofere apariții impecabile și impresionante. Recent, artista a concertat în cadrul unui festival organizat la Cluj, unde numeroși artiști români și internaționali au urcat pe scenă.

Pentru această apariție specială, Andreea Bănică s-a asociat cu creatoarea de modă Bianca Rusu, care i-a conceput o rochie roz, scurtă și decoltată, cu două volane în partea de jos. Artista nu a ratat ocazia de a poza în creația designerului, iar imaginile au fost distribuite pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, nu toți fanii au fost încântați de aspectul său.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Draga mea, ești mult prea frumoasă și ai gusturi foarte bune ca să îmbraci o astfel de rochie”, i-a scris pe Facebook o urmăritoare Andreei Bănică, care a și reacționat: „Draga mea, mulțumesc! Cui nu îi place să nu se uite!!! Eu nu mă îmbrac pentru tine care nu îți place  Mă îmbrac cum îmi place mie și…soțului meu! Ce crezi? Și-a făcut poză cu mine pe Facetime ”. „După părerea mea, nu prea te avantajează aceasta rochiță”, i-a scris altcineva, iar vedeta a răspuns: „Da, indecența asta…toată viața m-a urmărit”.

Pe de altă parte, alții au apreciat apariția artistei. „Ești o zână! Dumnezeu să te țină sănătoasă alături de soțul tău și copii tăi minunați! Succes în tot ceea ce îți propui”.

Politica