miercuri, octombrie 23, 2024

Ultima ora

Sport

Policlinica din Strehaia va fi dată în folosință

Policlinica din Strehaia, un obiectiv reabilitat, modernizat și dotat, a fost deschisă timp de două zile pentru locuitorii care au vrut să o vadă înainte de a fi inclusă în circuitul medical, transmit reprezentanții Consiliului Județean (CJ) Mehedinți.

Între vizitatori s-au aflat și șeful administrației mehedințene, Aladin Georgescu, și primarul din Strehaia, Ioan Giura.

„Unitatea sanitară care este cu totul spectaculoasă, cu încăperi spațioase, cabinete medicale, sală de așteptare, grupuri sanitare și încăperi pentru depozitare, dotată cu aparatura necesară consultațiilor și diagnosticării”, potrivit CJ Mehedin’i.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Modernizarea Policlinicii din Strehaia s-a făcut în cadrul unui proiect implementat de Consiliul Județean Mehedinți, în asociere cu Primăria Strehaia, iar aparatura a fost achiziționată în cadrul unui proiect finanțat cu fonduri europene.

“Îl felicit pe primarul Ioan Giura pentru finalizarea acestei investiții pentru locuitorii din Strehaia și din localitățile limitrofe, o investiție care o completează foarte bine pe cea de la Spitalul Orășenesc, unde se derulează deja servicii medicale.

Mă bucur, pe de altă parte, că buna colaborare pe care am avut-o între Consiliul Județean Mehedinți și Primăria Orașului Strehaia, între mine și primarul Ioan Giura, au avut rezultate foarte bune pentru comunitate”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Politica