joi, iulie 25, 2024

Ultima ora

Sport

”Hocus Pocus”, spectacolul de copii al Teatrului Anton Pann”, invitat la Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii „Arlechino– Caravana Poveștilor”, Brașov 2024

          Teatrul Anton Pann din Râmnicu Vâlcea este invitat să participle cu spectacolul pentru copii-”Hocus Pocus”, la cea de-a IX-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru pentru Copii „ARLECHINO – Caravana Poveștilor”, eveniment care se desfășoară în perioada 27 mai – 2 iunie, la Brașov. Spectacolul Teatrului Anton Pann- ”Hocus Pocus” va încheia cea de a IX-a ediție a festivalului, reprezentația având loc pe 2 iunie, de la ora 12.00, în Sala Reduta. Suntem convinși că povestea celor doi deținuți care evadează și ajung la un circ îi vor captiva pe brașoveni. Copiii sunt atrași de cele două personaje care, ca să nu fie recunoscute, se costumează în clovni.

          Pe durata întregului festival cei mici și nu numai vor avea ocazia să întâlnească 17 trupe de teatru din România precum, Teatrul „Țăndărică” București; Teatrul Merlin Timișoara; Teatrul Clasic Ioan Slavici Arad; Teatrul Magic Puppet Cluj Napoca; Teatrul „Colibri” Craiova; Teatrul de Artă București; Ariel, Târgu Mureș și altele. Caracterul international îl vor da trupele din Turcia, Spania și Italia. Vedem cum teatre cu tradiție din țară și din străinătate sunt invitate, de aceea ne bucură prezența Teatrului Anton Pann pe scena acestui festival. Succes le spunem păpușarilor Teatrului Anton Pann! Cu au o activitate bogată prin prezentarea de spectacole la cele două săli și cu prezentarea de spectacole în județ și în afara județului, își fac timp și pentru a fi prezenți și la festivaluri naționale și internaționale.         

          Distribuția spectacolului Hocus Pocus: HOCUS-Viorica Stamate; POCUS-Marina Măgală; POLIȚIST-Cristian Bulagea; Mânuitori păpuși: Mioara Dospina, Felicia Ștefan, Doru Perpelea; Construcție păpuși: Stamate Viorica; Regia tehnică: Perpelea Dorel; Scenografia: Rîșca Gheorghe; Regia: Iftode Florin

Policlinica Buna Vestire Craiova

         Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii „ARLECHINO – Caravana Poveștilor” se va desfășura în mai multe locații: Sala Reduta, Bastionul Țesătorilor, Centrul Cultural Apollonia Hirscher și Sala Arlechino. Festivalul este organizat de către Teatrul pentru Copii Arlechino Brașov, și finanțat de Consiliului Local și a Primăriei Municipiului Brașov.

Politica