sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

CONSTRUIM ÎN SĂNĂTATE PENTRU VIITOR ÎN MEHEDINȚI



În mandatele președintelui Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, s-au realizat investiții record în infrastructura de sănătate. Astfel, sunt finalizate sau în curs de implementare investiții în clădirea principală a Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin și alte cinci secții exterioare.
”Mi-am propus ca investițiile în sănătate să aducă în județul Mehedinți, cele mai mai moderne servicii pentru tratarea pacienților și cele mai bune condiții de lucru pentru personalul medical. Consiliul Județean Mehedinți finalizează anul acesta cele șase proiecte de reabilitare, modernizare, dotare a clădirii principale a Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin și a clădirilor secțiilor externe ale unității medicale, finanțate prin POR 2014 – 2020, cuantumul valorii contractelor de finanțare fiind de 224.372.910 lei, iar contribuția Consiliului Județean pentru cheltuielile neeligibile, de 72.287.220 lei”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.
Proiectele derulate vizează modernizarea / recompartimentarea spațiilor interioare și eficientizare energetică a Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, reabilitarea, extinderea și dotarea Unității de Primiri Urgențe, modernizarea, reabilitarea și dotarea Ambulatoriului Secțiilor Pneumologie I și II, modernizarea, reabilitarea și dotarea Ambulatoriului Secției Boli Infecțioase, reabilitarea/modernizarea pentru creșterea eficienței energetice la Pavilionul Psihiatrie I și II, extinderea și dotarea Ambulatoriului de Specialitate Integrat din cadrul Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin.
Investițiile transformă cea mai mare unitate medicală din județul Mehedinți, într-una din cele mai moderne din țară, iar parte din pacienți beneficiază deja de condiții mai bune de diagnosticare și tratament întrucât unele dintre proiecte au fost finalizate.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Mehedinți, executat de Inter Regional Management SRL.

CMF 21240002

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica