luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Celine Dion, apariție spectaculoasă pe coperta Vogue

După o lungă perioadă de absență cauzată de problemele grave de sănătate cu care se confruntă, Celine Dion revine în forță direct pe coperta prestigioasei Vogue France, pentru numărul de mai.

Legendara cântăreață, în vârstă de 56 de ani, a vorbit într-un interviu despre sindromul persoanei rigide, boala autoimună rară si incurabilă care i-a pus stop carierei. Totuși, artista este optimistă și speră că va găsi un tratament miracol cu ajutorul cercetărilor științifice, scrie digi24.ro

„Nu am învins boala, este încă în mine și va fi mereu. Sper că vom găsi un miracol, o modalitate de a o vindeca prin cercetare științifică, dar deocamdată trebuie să învăț să trăiesc cu ea. Deci asta sunt eu acum, cu sindromul persoanei rigide. Cinci zile pe săptămână fac terapie atletică, fizică și vocală. Lucrez degetele de la picioare, genunchii, gambele, degetele de la mâini, cânt, lucrez vocea… Trebuie să învăț să trăiesc cu asta acum și să nu mă mai întreb de ce. La început mă întrebam: de ce eu? Cum s-a întâmplat asta? Ce am făcut? Asta e din vina mea?

Policlinica Buna Vestire Craiova

Viața nu îți dă niciun răspuns. Trebuie doar să o trăiești!”, a spus ea într-un interviu pentru Vogue.

Ea va lansa, în curând, un nou documentar prin care vrea să atragă atenția oamenilor asupra acestei afecțiuni rare care o împiedică să mai cânte.

Foto: Facebook

Politica