sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Virgil Popescu, provocare pentru George Simion: ”Ce zici, ai curaj? Davai, Georgică!”

Deputatul PNL Virgil Popescu i-a lansat, sâmbătă, o provocare preşedintelui AUR, George Simion, să candideze împotriva lui la Primăria Severin. Cei doi s-au contrat de-la lungul timpului, în Parlament, iar atunci când liberalul era ministru al energiei, a fost agresat fizic de George Simion, în timp ce se afla la tribuna plenului.

La o săptămână după ce şi-a anunţat candidatura la Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin, Virgil Popescu, preşedintele PNL Mehedinţi şi fost ministru al Energiei, i-a lansat o provocare liderului AUR, George Simion. Virgil Popescu, liderul PNL Mehedinţi, i-a transmis un mesaj pe Facebook, în care îl provoacă să candideze împotriva sa în judeţ.

“Georgică, am auzit că ai trecut testul cu minciuni. Bravo! Te felicit! Dar eşti pregătit pentru un test pe bune? Un test de bărbăţie, că prea te dai cocoş. Uite, încep să îţi explic aşa simplu, cu cuvintele tale, ca să înţelegi, că dacă îţi dau greu nu pricepi. Provocarea-i simplă. Eu sunt preşedintele PNL Mehedinţi. Tu eşti preşedintele AUR Mehedinţi. Eu candidez la Primăria Severin. Tu unde candidezi, Georgică, în Mehedinţi? Niciunde! Dar, hai, vino-n Severin! Contracandidează-mă la Primăria Severin să ne batem electoral, politic, că mă prea ameninţi prin Parlament! Davai Georgică fără frică! Fii Bărbat, Georgică! Atât!”, i-a transmis Virgil Popescu într-un mesaj video postat pe pagina personală de Facebook.

Policlinica Buna Vestire Craiova

George Simion este preşedintele interimar al AUR Mehedinţi, după ce o mare parte din organizaţia AUR din judeţ a trecut la PNL, scrie news.ro Preşedintele AUR Mehedinţi, Cornel Folescu, şi-a anunţat la finalul lunii martie înscrierea în PNL Mehedinţi.

Un consilier AUR din cadrul primăriei Drobeta, Eduard Koler, i-a răspuns într-o postare pe Facebook lui Virgil Popescu, în care susţine că el este preşedintele AUR Mehedinţi.

“Tocmai ce m-am hotărât să accept provocarea şi să candidez împotriva dumneavoastră, domnule Virgil Popescu. Severinul a fost distrus de către dumneavoastră şi prelungirile voinţei dumneavoastră din PNL din administraţia locală, împreună cu complicii dumneavoastră din PSD, cu care aţi făcut echipă în toţi cei nouă ani de când sunteţi la putere”, a scris Koler, fost lider PMP Drobeta Turnu Severin.

Popescu şi Simion au o lungă istorie de dispute şi polemici, unele având loc chiar la tribuna Parlamentului. Virgil Popescu l-a acuzat pe Simion că reprezintă interese străine de poporul român şi că şi-a vândut sufletul lui Vladimir Putin.

Rămâne memorabilă scena din februarie 2022 când George Simion a venit la tribuna Parlamentului şi l-a luat de gât pe atunci ministrul Popescu, ţipându-i în faţă că este „un hoţ”.

Foto: Facebook/Virgil Popescu

Politica