joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Două municipii din judeţul  Vâlcea pot fi AUR! Vicenţiu Mocanu este preferat de râmniceni pentru funcţia de primar

Dacă în Drăgăşani candidatul AUR are şanse egale cu încă trei competitori (de la PSD, PNL, FD) să câștige funcția de primar, în Râmnicu Vâlcea bătălia se duce în doi, între actualul primar (PSD) şi Vicenţiu Mocanu – candidatul AUR.

Datele au fost prezentate de realitatea.net într-un articol care a fost citit de peste 30 de mii de cititori în prima oră după publicare.

„Potrivit unui sondaj intern comandat de PSD la nivel local, candidatul AUR a intrat direct în pole-position, la egalitate cu contracandidatul cu vechime, actualul primar al Râmnicului, Mircia Gutău. Nu mai puțin de 26 de procente ar fi încasat din start, așadar, Vicențiu Mocanu. Și asta, în vreme ce candidatul liberal, viceprimarul Virgil Pîrvulescu, abia atinge pragul de 10%”, susţine realitatea.net

Policlinica Buna Vestire Craiova

Imediat a urmat reacţia omului de afaceri Vicenţiu Mocanu:

Dragi prieteni și susținători,

Împreună cu echipa noastră din Râmnicu Vâlcea, suntem profund impresionați și motivați de rezultatele recentului sondaj care ne plasează pe locul doi în cursa pentru Primăria Râmnicu Vâlcea. Această poziție nu doar că reflectă munca noastră neîncetată și dedicarea față de comunitate, dar și clarifică dorința voastră pentru schimbare și progres.

Este un semnal clar că direcția pe care o propunem este cea așteptată de cetățeni, iar eforturile noastre sunt pe calea cea bună. Această repoziționare spectaculoasă, așa cum a fost descrisă în articolul din Realitatea.NET, este dovada că împreună putem schimba fața orașului nostru.

Cu toate acestea, un loc fruntaș în sondaje nu înseamnă că ne putem permite să ne relaxăm. Dimpotrivă, aceasta trebuie să fie o motivare suplimentară pentru noi toți să lucrăm chiar mai mult. Echipa noastră este nucleul schimbării, iar împreună avem puterea să transformăm Râmnicu Vâlcea în orașul pe care ni-l dorim cu toții.

Vă invit să continuăm acest parcurs cu aceeași pasiune și determinare. Fiecare zi până la alegeri este o oportunitate de a arăta că schimbarea este posibilă. Haideți să muncim împreună pentru a aduce viziunea noastră la viață!

Vă mulțumesc pentru sprijinul vostru necondiționat. Împreună, suntem mai puternici!”.

Andi Niculescu

Politica