miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Minor dispărut, căutat de polițiști

Un minor de 16 ani din Olt a fost dat dispărut de către angajații centrului de plasament unde stă acesta. Băiatul de 16 ani a plecat, ieri, din centrul de plasament din Caracal și nu a mai revenit.

„La data de 17 aprilie a.c., în jurul orei 20:15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au fost sesizați cu privire la faptul că minorul MUSTAȚĂ ALEXANDRU IONUȚ, în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar de la CSRC Sfântul Nicolae, din municipiul Caracal și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,68 metri, greutate aproximativ 60 de kilograme, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui, față ovală, iar ca semn particular acesta are un tatuaj pe antebrațul stâng.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La momentul plecării, acesta purta o geacă de culoare neagră, pantaloni de trening de culoare neagră, iar în picioare purta adidași gri”, spun polițiștii olteni.

Persoanele care dețin și pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Politica