miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bătălia electorală din municipiul Drăgășani este o ruletă rusească

Miercuri, 17 aprilie, în Drăgășani a sosit liderul național al AUR pentru a asista la lansarea candidațiilor din județul Vâlcea la alegerile locale..

George Simion simte unde are șanse să obțină voturi, iar municipiul Drăgășani a ajuns, datorită fracționării PNL care a pierdut o parte din organizație ce a migrat la Forța Dreptei și din cauza  deciziei PSD de a renunța la primarul Cristian Nedelcu, un  fel de no man’s land.

Sondajele realizate de mai multe partide arată aproape o egalitate  între candidații: PNL, PSD, Forța Dreptei și AUR, primarul în funcție urmând să candideze și el, dar pe lista unui partid mai puțin cunoscut.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Va fi o competiție acerbă deoarece liste multe pentru consiliu municipal având în față locomotive creează  de obicei  o prezență la vot mai mare. Iar cum populația majoritară din sudul Vâlcii nu stă prea bine financiar, există o piață liberă în care oricine poate cumpăra voturi dacă simte că așa poate câștiga. Cu vorbe, cu bani, cu promisiuni.

George Simion a declarat însă că marea speranță a AUR din Vâlcea rămâne omul de afaceri Vicențiu Mocanu care este unul dintre candidații AUR cu șanse reale de a câștiga primăria unui municipiu reședință de județ.

Andi Niculescu

Politica