marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Donald Trump, ținta ironiilor după ce pare să fi ațipit la primul termen al procesului său

Valuri de ironii pe rețelele sociale după ce Donald Trump ar fi adormit la primul termen al procesului său, care a început la New York. Jurnaliști care au fost în sala de judecată au relatat că Trump a ațipit de mai multe ori imediat după ce a început procesul. Hashtag-urile #SleepyDon și #SleepyDonald au urcat în tendințe pe X (fosta Twitter).

Trump s-a prezentat luni la tribunalul penal din Manhattan, dar a adormit de mai multe ori după începerea procedurilor judiciare, a scris jurnalistul New York Times Maggie Haberman., potrivit digi24.ro

Afirmația sa a fost susținută de încă un reporter care a participat la proces.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Nu am auzit niciodată ca un inculpat să adoarmă la propriul său proces, darămite în prima zi”, a scris pe X fostul procuror american Preet Bharara.

„Trump a adormit la procesul său penal”, a scris și Tristan Snell. „Se pare că Sleepy Don este prea bătrân și slab pentru a fi președinte”, a completat avocatul.

„Nu trebuie să fii avocat ca să știi că atunci când inculpatul adoarme în timpul selectării juraților la propriul său proces nu lasă o impresie bună asupra potențialilor jurați”, a scris fostul procuror federal Renato Mariotti.

„Sincer, lăsați-l să doarmă”, a scris pe rețelele sociale Joanne Carducci. „Duceți-l într-un birou oval fals la Trump National, spuneți-i că este președinte, dați-i o cola dietetică și un hamburger, puneți-i un videoclip cu natură, închideți ușa în liniște și plecați. #SleepyDon”

„Dacă Biden ar adormi în mijlocul vreunei acțiuni, s-ar face mare vâlvă”, a postat un comentariu și comentatorul politic Brian Rosenwald . „Dar tipul ăsta este judecat și adoarm”.

„Pentru a fi clar, „Sleepy Joe” este treaz și străbate țara, în timp ce Trump este pur și simplu adormit la propriul său proces penal”, a scris și influencerul Brian Tyler Cohen.

„Am mai pierdut câțiva dolari de când a apărut vestea că Trump a adormit în instanță”, a scris fostul procuror federal Ron Filipkowski în timp ce a postat o imagine care arată că acțiunile Trump Media pierd din valoare pe fondul veștii despre presupusul pui de somn al lui Trump.

Pe lângă Haberman, reporterul de investigație al New York Times, Susanne Craig, a susținut că l-a văzut pe Trump „înclinând capul” în instanță înainte să îl fure somnul.

Fostul preşedinte Donald Trump a ajuns, luni dimineaţa (ora locală), la tribunalul unde urmează să fie judecat pentru nereguli financiare în dosarul supranumit Stormy Daniels.

Trump este acuzat că și-a falsificat înregistrările comerciale pentru a ascunde o plată în bani făcută lui Stormy Daniels, un fost star de film pentru adulți, cu puțin timp înainte de alegerile din 2016. Fostul președinte al SUA, în vârstă de 77 de ani, riscă până la patru ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat, dar ar putea evita închisoarea și, în schimb, ar putea fi amendat.

Procesul istoric al lui Trump va avea loc în timpul campaniei sale prezidențiale și ar putea în cele din urmă să-l transforme pe candidatul republican în infractor condamnat, cu câteva luni înainte ca alegătorii să se prezinte la urne în noiembrie.

Foto: X

Politica