luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

La Râmnicu Vâlcea! Viceprimarul liberal Virgil Pîrvulescu cere susținătorilor săi să-l voteze pe Vicențiu Mocanu- candidatul AUR pentru primărie

Bine și fără recentul îndemn plasat pe pagina personală sub forma unui clip video de viceprimar,  mulți dintre liberalii din Râmnic deja au luat decizia de a nu-l vota pe Virgil Pîrvulescu.

Viceprimarul descrie exact profilul lui Vicențiu Mocanu drept cel al unui primar destoinic și care merită votat.

„Pentru a administra un oraș, trebuie să știi să gestionezi bugete mari. Să știi să generezi venituri din investiții, nu să împovărezi cetățenii cu taxe și impozite care să îți completeze bugetul. Politica performantă nu se face de cei care intră în politică în căutarea unui loc de muncă”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Păi, așa este. Vicențiu Mocanu nu caută un loc de muncă deoarece el a creat și creează sute  de locuri de muncă. El a generat venituri mari lună de lună, din care cei ca Virgil Pîrvulescu și-au luat salariul de viceprimar fără să muncească și fără să genereze nimic.

„Am un respect pentru cei care știu cum să facă banii, cum să gestioneze afacerile și  cum să plătească salarii. E greu, dar satisfacțiile sunt mari pentru faptul că reușești să ai grijă de niște oameni!”, mai spune viceprimarul Pîrvulescu, referindu-se în mod cert la Vicențiu Mocanu, deoarece dintre cei trei candidați importanți, este singurul care a făcut prin afaceri corecte bani, pe care i-a investit tot în municipiu și care au creat alte locuri de muncă. Ceilalți nu doar că au fost doar bugetari, deci nu au dat salariu de la ei, doar au semnat state de plată la instituții publice.

Deci, ascultați-l, vâlceni, pe Pîrvulescu și votați  AUR! Votați VICENȚIU MOCANU!

Andi Niculescu

Politica