sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Oprescu spune „da” unei noi candidaturi și „nu” PNL-ului

Liderul PSD Olt, Marius Oprescu, spune că va candida pentru un nou mandat (al treilea) de președinte al Consiliului Județean Olt. El a mai precizat că acum nu știe ce rezultat va obține PSD. Un lucru este cert, „Nu este cazul” formării unei alianțe cu PNL în județul Olt, spune președintele organizației județene a PSD.

Marius Oprescu a declarat că este hotărât să rămână în județ dacă va fi susținut de colegi.

„Dacă mă susțin colegii, eu voi candida la această funcție. Așa cum știți, de-a lungul timpului au fost discuții că aș pleca la București sau nu. M-am hotărât, dacă am susținerea colegilor, să mai candidez pentru un mandat la președinția Consiliului Județean. (…) Suntem organizați foarte bine, dar rezultatul final pe care noi îl obținem este meritul oltenilor, care au în continuare încredere în noi și ne votează de fiecare dată. N-aș putea să spun dinainte ce rezultat obținem, chiar dacă ele la un moment dat, din toate studiile sociologice pe care noi le facem, să întrevăd. Știți, n-ar fi corect”, a spus, conform gazetanouă.ro, Oprescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, el a afirmat că deși, la nivel național, s-a luat decizia ca PSD și PNL să meargă împreună la europarlamentare, în Olt acest lucru nu se va întâmpla.

„Cu siguranță, dacă vorbim de județul Olt, gestionarea acestor alegeri, chiar dacă la nivel național suntem pe o listă comună, o vom face separat. Nu ai cu cine să vorbești în partea cealaltă.

Nu există așa ceva, la locale nu. Nici nu s-a stabilit acest lucru, dar, bineînțeles, conducerea centrală atunci când au stabilit în cadrul coaliției de a merge pe liste comune la europarlamentare, au spus că organizațiile județene care cred că se pot înțelege pot avea posibilitatea să meargă pe liste comune. În județul Olt, nu este cazul”, a precizat președintele PNL Olt.

Politica