sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Antrenor nou la FCU Craiova

Egalul cu Poli Iași i-a fost fatal lui Giovanni Costantino. Adrian Mititelu s-a săturat de astfel de rezultate și a reacționat. Patronul alb-albaștrilor anunțat, imediat după meci, că s-a decis să îl demită pe tehnicianul italian, de la care avea mai așteptări atunci când l-a adus la FCU Craiova.

Trebuie să ne obișnuim și cu astfel de momente. Când lipsesc rezultatele, presiunea crește și totul devine mai greu. Nu putem să ieșim din această situație decât noi. Trebuie să schimbăm ceva. Ne-am afundat mai mult în clasament și, ca joc, suntem din ce în ce mai rău. Din acest motiv, am decis să închei colaborarea cu Giovanni Costantino.

Îmi pare rău de acest băiat, dar cred că nu poate să stăpânească situația. Din cauza presiunii, nu mai poate da randament.E un bun teoretician, cunoaște fotbal, dar lipsa de experiență și ghinionul au dus la încheierea colaborării. Mi-am pierdut răbdarea. Echipa a avut momente când arăta ca un Mercedes, iar acum arată ca una de mâna a doua.” declarat Adrian Mititelu, potrivit as.ro.

Antrenor nou la FCU Craiova

În următoarea perioadă, Adrian Mititelu va fi nevoit să caute un nou antrenor. Oltenii au avut mari probleme din acest punct de vedere. Puțini tehnicieni mai sunt dispuși să lucreze în condițiile șefilor de la FCU Craiova. Situația este una delicată. Trupa din Bănie va juca în play-out, iar presiunea riscului de retrogradare va fi mare, pentru oricine se va așeza pe bancă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica