sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Peluza Sud 97 se mobilizează pentru a salva doi copii: „Fiecare zi a micuților reprezintă o adevărată bătălie”

Peluza Sud 97 se mobilizează pentru un caz umanitar. Suporterii vor să dea o mână de ajutor pentru doi copii, în vârstă de 2 ani și jumătate, respectiv 1 an și 3 luni. Aceștia se luptă cu o boală genetică extrem de rară. Această afecțiune i-a privat pe micuți de lucruri esențiale pentru un copil, precum capacitatea de a vorbi sau de a merge.

Galeria ce susține FCU Craiova a lansat un ape către toți oamenii care pot să ajute și au dat chiar și conturile în care se pot face donații (Detalii AICI). Totodată, Peluza Sud pune la bătaie și tricoul oficial al lui Juan Bauza, numărul 10, mărimea M cu semnăturile tuturor jucătorilor echipei patronate de Adrian Mititelu, pentru a-i ajuta pe cei doi frați, David și Medeea. Licitația pentru tricou pornește de la prețul de 600 lei, iar aceasta se va încheia în data de 29 februarie, ora 22:00.

Fraților, e momentul să ne unim din nou pentru a aduce zâmbetul pe buze celor mai inocenți din această lume! Mai exact, astăzi vă îndemnăm să vă îndreptați privirile, dar și inimile către o poveste de-a dreptul cutremurătoare. Fiecare zi a micuților reprezintă o adevărată bătălie, atât pentru ei, cât și pentru familia greu încercată. Ei au nevoie de suportul nostru, pentru a face față, cât și pentru a depăși aceste provocări, iar acest lucru este posibil doar având acces la tratamente adecvate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Imaginea celor doi frățiori ne amintește de fragilitatea vieții cât și de puterea pe care o avem în momentul în care ne unim pentru a-i sprijinii pe cei ce au cu adevărat nevoie. Fiecare gest de generozitate, fiecare donație, fiecare cuvânt de încurajare poate să facă diferența în lupta celor doi. Facem un apel la mobilizare, să ne arătăm compasiunea și să fim alături de cei doi copii și de familia lor în această luptă! Fiecare contribuție, fie financiară, sau chiar și printr-o simplă distribuire a acestei postări poate să reprezinte o rază de speranță pentru copii!”, a transmis Peluza Sud 97.

Politica