sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

„A trădat-o pe regină”. Trump dă de pământ cu prințul Harry

Donald Trump a declarat că prințul Harry va fi „pe cont propriu” dacă el va câștiga un al doilea mandat în acest an, după ce a afirmat că ducele „a trădat-o pe regină”.

Harry și soția sa, Meghan Markle, s-au mutat în SUA în 2020, dar Trump spune că administrația Biden a fost „prea grațioasă” cu ei.

În cadrul Conferinței Conservatoare Politice de la Washington DC, sâmbătă, Trump a declarat pentru Daily Express, citat de The Independent: „Nu l-aș proteja. A trădat-o pe regină. Asta este de neiertat. Ar fi singur dacă ar depinde de mine.”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Declarațiile lui Trump vin în contextul unei noi controverse cu privire la statutul de imigrație al lui Harry în Statele Unite, după ce o organizație conservatoare americană a argumentat că prințul nu putea intra legal în SUA din cauză că a recunoscut în memoriile sale că a consumat droguri ilegale.

În cartea „Spare”, prințul Harry a recunoscut că a consumat cocaină, marijuana și ciuperci psihedelice în tinerețe, scrie stirileprotv.ro

Ducele a spus că cocaina „nu mi-a făcut nimic”, adăugând: „Marijuana este diferită, asta chiar m-a ajutat”.

Acțiunea în justiție a Fundației Heritage susține că legea SUA „în general le face pe astfel de persoane inadmisibile pentru intrarea” în țară.

Foto: Facebook

Politica