sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Pușcaș: „Nu se trage nimeni de șireturi cu Costantino”

FCU Craiova a făcut un anunț despre Giovanni Costantino! Oltenii lui Mititelu traversează o perioadă slabă. După eșecul de la Sibiu, s-a vorbit din ce în ce mai mult despre viitorul lui Giovanni Costantino la echipă. Marcel Pușcaș, directorul executiv al celor de la FCU, a oferit detalii despre situația de la echipă. Acesta a spus că „nu se trage nimeni de șireturi cu Costantino”, scrie digisport.ro.

„Nu s-a luat nicio decizie în sens negativ. Avem o pasă foarte proastă. Pe undeva încerc să găsesc justificări, cu toate că nu prea sunt. Una ar fi blazarea, odată cu pierderea posibilității de a prinde play-off-ul. Probabil, pe fondul ăsta nu mai e presiunea aia, acum suntem în play-out. Ne-a mai rămas cupa și un eventual loc 7. Eu m-am lecuit să mai critic antrenorii pentru că este o meserie foarte grea. Antrenorul are rolul lui, dar haideți să vedem și jucătorii ce fac. Nu se trage nimeni de șireturi cu Costantino”, a spus Marcel Pușcaș, la Digi Sport Matinal.

Adrian Mititelu a anunțat că nu ia în calcul demiterea lui Giovanni Costantino, după un nou rezultat neconvingător. Acesta a subliniat cum s-a pierdut meciul cu sibienii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”Nu se pune problema să schimbăm antrenorul. Ce rost are? Mergem cu Costantino până la finalul campionatului. Nu trebuie să facem o tragedie din înfrângerea de la Sibiu, fiindcă nu aici am pierdut intrarea în play-off. Era o partidă de 1,X, 2 în fața unui adversar incomod, cu un stil enervant. Am dezamăgit. Bahassa și Sidibe au fost sub așteptări, nu mai spun de Chițu, care nu mai seamănă deloc cu cel din toamnă. E o perioadă dificilă din punct de vedere mental. Dacă vom gestiona bine momentul, putem să câștigăm play-out-ul și poate de data asta vom învinge în barajul pentru cupele europene”, a spus Adrian Mititelu.

Formația din Bănie ocupă, în acest moment, locul 12 în clasament și are 30 de puncte acumulate în 27 de meciuri disputate. FCU Craiova are până acum 5 eșecuri în cele 6 meciuri disputate în 2024.

sursa foto: Digisport.ro

Politica