luni, martie 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sorin Cârțu are încredere în Petev: „A găsit ce i-a lipsit lui Neagoe”

Sorin Cârțu a prins încredere în Petev. Noul antrenor de la CSU Craiova a bifat trei victorii la rând în Liga 1 și l-a impresionat pe fostul președinte al clubului. „Sorinacio” consideră că bulgarul are fix ce i-a lipsit lui Eugen Neagoe, tehnicianul dat afară de Rotaru în debutul campionatului.

„Mihai (n.r. – Rotaru) a găsit la Petev ceea ce i-a lipsit lui Geană (n.r. – Eugen Neagoe). El avea nevoie de victoria asta. Era un meci acasă, să legi trei victorii, lume a fost destulă, din ce am văzut de acasă, și pe frigul ăsta în luna decembrie și faptul că le-am oferit o victorie contează foarte mult. Chiar stăteam în timpul meciului și mă gândeam și îmi spuneam că ar fi bine și pentru el (n.r. – Ivailo Petev) să meagă așa în continuare, dar să nu piardă meciuri acasă.

Chiar dacă făceam un egal, nu era rău, având în vedere cu cine joci, cu CFR, și situația. Cu cât legi rezultate pozitive, ai avut două victorii, chiar dacă făceai un egal, tot era un rezultat pozitiv sau o serie cu 7 puncte, dar așa că sunt 9, să fie primite și să legăm așa în continuare”, a declarat Sorin Cârțu la FANATIK SUPERLIGA.

Obiectivul stabilit de Mihai Rotaru pentru Petev este podiumul. O clasare în primele trei locuri de permite oltenilor să meargă în cupele europene. Antrenorul bulgar trebuie să formeze o echipă competitivă, care să ajungă măcar în grupele Conference League și să se lupte pentru titlu, în ediția viitoare a campionatului intern.

Politica