sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Accident cu victime, în urma unei depășiri

Trei persoane au fost transportate la spital

O femeie de 47 de ani, din comuna gorjeană Țânțăreni,în timp ce conducea din direcția localității Plopșoru către Turceni, ar fi efectuat manevra de depășire și s-a ciocnit de o mașină condusă de un bărbat, în vârstă de 35 de ani.

În urma impactului, bărbatul de 35 de ani și alți doi pasageri au fost răniți și duși la spital. Polițiștii au întocmit dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporal din culpă.

„La data de 4 decembrie 2023, polițiști din cadrul Poliţiei Orașului Turceni au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident pe D.J. 673, în orașul Turceni. Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, o femeie, în vârstă de 47 de ani, din comuna Țânțăreni, județul Gorj, în timp ce conducea un autoturism din direcția localității Plopșoru către Turceni, ar fi efectuat manevra de depășire a unui alt autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 35 de ani, care se angajase în schimbarea direcției de mers spre stânga, intrând în coliziune cu acesta.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma impactului a rezultat rănirea bărbatului de 35 de ani și a altor doi pasageri din ambele autoturisme, cu toții fiind transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Ambii conducători auto dețineau premise de conducere valabile și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporal din culpă. În continuare, polițiștii efectuează verificări, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului”, potrivit IPJ Gorj.

Un bărbat, în vârstă de 23 de ani, din comuna Drăguțești, județul Gorj, a fost prins de polițiști drogat la volan, în timp ce conducea pe strada Traian din Târgu Jiu.

„În seara zilei de 4 decembrie 2023, polițiști din cadrul Biroului Rutier au identificat în trafic un bărbat, în vârstă de 23 de ani, din comuna Drăguțești, județul Gorj, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Traian din municipiul Târgu Jiu, fiind sub influența substanțelor psihoactive.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Județean Tudor Vladimirescu în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a intoxicației cu substanțe psihoactive. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. În continuare, polițiștii efectuează cercetări”, conform sursei citate.

Politica