sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Doi bărbați au furat peste o tonă de aluminiu din uzina ALRO Slatina

Doi bărbaţi din comuna Valea Mare, județul Olt, sunt cercetați pentru furt, fiind bănuţi că ar fi sustras, din interiorul unei societăți comerciale din localitate, mai multe lingouri din aluminiu.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 46 de ani și un tânăr, în vărstă de 25 de ani, ambii din comuna Valea Mare, județul Olt, ar fi sustras din interiorul societății comerciale 52 de lingouri din aluminiu, de aproximativ 20 de kilograme fiecare. Întreaga cantitate de aluminiu a fost ridicată și predată reprezentanților societății”, potrivit IPJ Olt.

Potrivit unor surse, citate de evenimentdeolt.ro, tatăl fura lingourile din fabrica de pe platforma industrială a Slatinei și apoi i le arunca fiului său, peste gard, care le încărca într-o mașină. Primind informații cu privire la faptul că se sustrage aluminiu de la ALRO, polițiștii s-au autosesizat și joi seara au acționat în zonă. Deși pe autori nu i-au găsit pe moment, oamenii legii au văzut că în parcare este o mașină, unde se aflau o parte din lingourile de aluminiu furate, iar în urma verificărilor efectuate au stabilit cui aparține vehiculul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru documentarea activității infracționale și dispunerea măsurilor legale.

Foto: arhivă

Politica