luni, martie 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

4 craioveni, prinși drogați la volan

Patru craioveni s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistați de către poliţişti, în ultimele 24 de ore, sub influența substanțelor psihoactive, anunță IPJ Dolj.

Astfel, în noaptea de 30 noiembrie a.c., ora 00.55, poliţişti din cadrul Secției 5 Poliție Craiova au depistat un tânăr, de 21 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Titulescu.

La ora 16.15, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un tânăr de 30 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Henry Ford.

Un al treilea tânăr, de 29 de ani, din municipiul Craiova, a fost depistat de către poliţişti ai Secției nr. 5 Poliție Rurală Pieleşti la ora 18.18, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 641, în localitatea Mischii.

Al patrulea conducător auto a fost depistat în noaptea de 01 decembrie a.c., ora 01.40, de către poliţişti ai Secției 5 Poliție Craiova în timp ce conducea un autoturism pe strada Amaradia.

Cei patru au fost testați cu aparatul din dotare, ocazie cu care au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că acestea nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoanele depistate fiind conduse la unități medicală, pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, spun reprezentanții poliției.

În toate cele patru cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Politica