sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Vasile Miriuță nu vrea să audă de FCU Craiova: „Eu l-am refuzat pe Adrian Mititelu”

Adrian Mititelu trebuie să fie foarte atent la felul în care gestionează relația cu Giovanni Costantino. Dacă italianul pleacă de la FCU Craiova, patronul alb-albaștrilor se va lovi, din nou, de o problemă delicată. Tehnicienii români se feresc să mai lucreze cu omul de afaceri din Bănie.

Este și cazul lui Vasile Miriuță, care susține că a refuzat o ofertă din partea lui Adrian Mititelu, tocmai de teama condițiilor pe care clubul le punea. Antrenorul spune că nu este de acord ca un patron să se bage peste el, chiar atât de mult și atât de evident.

Portughezul ăla cât a stat? Când a văzut ce trebuie să semneze, ce scrie în contract… Săracul, când a văzut… Din spusele lui. Acum ştii cum e, acolo e o situaţie mai delicată. Nu că sunt eu mare antrenor, dar eu l-am refuzat pe Adrian Mititelu acum un an de zile. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu, cu tot respectul pentru dânsul. Chiar îl apreciez ca om, câţi bani bag acolo, dar e foarte greu să lucrezi cu un patron care…. Sunt şi patroni care se mai bagă, dar mai discret, mai stai cu ei de vorbă, dar prea mult”, a spus Vasile Miriuţă, la Prima Sport

Politica