sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Semnal de alarmă la CSU Craiova: „Îl pierd pe Andrei Ivan”

Dumitru Dragomir îl avertizează pe Mihai Rotaru cu privire la situația lui Andrei Ivan. Fostul șef al LPF spune că oltenii trebuie să fie foarte atenți la situația atacantului, pentru că l-ar putea pierde dacă se va pune prea multă presiune pe umerii lui, din partea conducerii și staff-ului. Suporterii îl critică deja destul de des pe fotbalist.

A jucat bine, dar nu mă dă pe spate (n.r. Mitriță). Nu e genul meu de jucător. Am zis mereu de bine de când l-au băgat prima dată la un meci ca fundaș dreapta (n.r. pe Căpățînă). Acolo îți trebuie capacitate de efort ieșită din comun și lovirea mingii perfecte, să centrezi bine. Am o recomandare pentru Universitatea Craiova. Dacă se mai pune presiune prea mare pe Ivan, îl pierd ca jucător. Trebuie să îi mai zică și ‘Nu-i nimic, băi Ivane’. ‘Chiar dacă joci prost de acum înainte, tu ești jucătorul nostru.

Joacă prost și tot vei juca. Trebuie să îți revii, pentru că ai fost fotbalist’. Presa îl presează, suporterii de la Craiova îl presează, antrenorii pun presiune pe el. De la el se așteaptă foarte mult. Trebuie să îi schimbi puțin postul. Din punct de vedere moral e la pământ. În momentul când cazi din punct de vedere psihic e greu. Numai ‘mansarda’ comandă”, a declarat Dumitru Dragomir, conform Fanatik.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Andrei Ivan este unul dintre preferații lui Mihai Rotaru. Acesta a fost repatriat din Rusia, pentru o sumă importantă de bani. Când Rădoi l-a exclus din lot, patronul clubului a anunțat că i-a prelungit înțelegerea. Atacantul mai are contract până în 2025 cu trupa din Bănie.

Politica