marți, mai 21, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Craiova. Cursele cu tramvaie noi, reluate

Cursele cu noile tramvaie din Craiova au fost reluate. Aceasta după ce tronsonul de cale de rulare a tramvaiului din zona de vest a orașului a fost modernizat. Anunțul a fost făcut de primarul Craiovei, Olguța Vasilescu.

„A fost recepționat tronsonul de cale de rulare a tramvaiului din zona de vest a Craiovei, iar cursele regulate cu noile tramvaie achiziționate din fonduri europene au fost reluate. Modernizarea căii de rulare a tramvaiului, în zona industrială Cernele, este un proiect finanțat din fonduri europene, ce vine în completarea proiectelor care au vizat reabilitarea căii de rulare. Acest proiect a vizat lucrări la peste 5 km de cale de rulare a tramvaiului și la 10 stații de călători, precum și dotarea corespunzătoare a acestora, dar și modernizarea rețelei de contact și a rețelei electrice de alimentare, montarea a peste 100 stâlpi de susținere a rețelei de contact și refacerea trotuarului adiacent liniei de tramvai”, a scris, pe facebook, Olguța Vasilescu.

Edilul a mai menționat că „toată linia de tramvai și toată rețeaua de alimentare a acestuia, din Craiova, au fost modernizate: sectorul Calea București-Severinului în 2013, iar sectoarele Ford și Cernele anul acesta”.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica