luni, februarie 26, 2024

Ultima ora

Sport

O elevă de 16 ani şi-a înjunghiat profesorul în spate

O elevă de 16 ani şi-a înjunghiat profesorul în spate, cu un cuţit cu o lamă de mari dimensiuni. Se pare că a fost un gest venit din răzbunare, după ce dascălul a prins-o pe fată, noaptea, cu un băiat în internat. Totul s-a întâmplat la Colegiului Tehnic ”Traian Vuia”, din Oradea.

Imediat după eveniment, la fața locului a ajuns o echipă mobilă de terapie intensivă. Profesorul a primit ajutor de la cadrele medicale specializate, fiind ulterior transportat la spital.

La fața locului au ajuns și polițiștii, dar și un echipaj de la Medicină Legală.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din primele informații, se pare că adolescenta a fost surprinsă, noaptea trecută, de pedagog, cu un băiat în interiorul căminului. Părinții acesteia au fost chemați astăzi de către directorul Colegiului, moment în care s-ar fi petrecut incidentul, scrie antena3.ro

La Colegiul Tehnic ”Traian Vuia” a fost declanșată o anchetă internă.

”Luni, 27 noiembrie a.c., in jurul orei 9, polițiștii bihoreni au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 că, într-un liceu din municipiul Oradea, o elevă ar fi înjunghiat un pedagog.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Oradea, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și polițiștii Biroului Siguranță Școlară, iar din primele investigații, a reieșit că, în urma unui conflict spontan, o elevă de 16 ani, din comuna Olcea, ar fi agresat un pedagog, un bărbat, de 41 de ani, din localitatea Girișu de Criș, provocându-i, cu un cuțit, o leziune în partea dorsală. 

Evenimentul s-a întâmplat în timp ce eleva se afla în biroul directorului adjunct al unității școlare, unde a fost chemată, împreună cu mama sa, pentru probleme de comportament. 

Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Minora de 16 de ani se află, în prezent, în custodia polițiștilor de investigații criminale bihoreni.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor, iar polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, pentru stabilirea împrejurărilor în care a fost comisă fapta și luarea măsurilor legale în consecință”, se arată în comunicatul poliției. 

Politica