sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Sărbătorile vin. Cât costă un brad natural

Ce preferințe au oamenii și cât costă un brad gata împodobit

Cu o lună înainte de Crăciun, locuitorii din Târgu Jiu își pot alege deja bradul de sărbători. Cei care preferă brazi naturali au o varietate de opțiuni, cu prețuri adaptate la toate bugetele. De exemplu, în parcarea unui magazin de bricolaj din Târgu Jiu, prețurile pentru brazi naturali încep de la aproximativ 40 de lei și pot ajunge la câteva sute de lei, notează Pandurul.

Un brad natural, care are o înălțime de aproape patru metri și costă în jur de 400 de lei, este disponibil. De asemenea, se găsesc brazi în ghivece, cu prețuri cuprinse între 80 și 150 de lei. Mulți îi preferă datorită rezistenței lor și posibilității de a fi replantați. În ceea ce privește brazii artificiali, există o varietate de oferte. Un brad artificial, în funcție de înălțime sau model, chiar și gata împodobit și echipat cu luminițe, poate ajunge să coste în jur de 1.300 de lei.

Așa cum se întâmplă în toate magazinele și piețele din Târgu Jiu în acest sezon, rafturile sunt pline cu o varietate de decorațiuni pentru sărbătorile de iarnă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica