sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Scannere cu raze X la Aeroportul din Craiova

Aeroportul Internațional din Craiova a cumpărat trei scannere cu raze X, de tip computer tomograf, pentru inspectarea bagajelor de cabină ale fluxurilor de pasageri. Aparatele sunt produse în Statele Unite ale Americii. Aeroportul din Craiova se plasează acum între primele trei aeroporturi din țară care utilizează astfel de echipamente.

Cu aceste scannere, se va reduce timpul de verificare a bagajelor.

„O componentă esențială a proiectului de Securizare Completă Indoor/Outdoor a Aeroportului Internațional din Craiova, a fost finalizată, marcând astfel angajamentul nostru ferm pentru securitatea și excelenta experiență a călătorilor noștri. Două dintre noile echipamente au fost montate și puse în funcțiune, în timp ce, cel de-al treilea echipament va fi folosit în cazul în care se impune un control suplimentar sau în caz de avarie a celor amplasate la benzi.
Prin implementarea întregului proiect de Securizare Completă Indoor/Outdoor a Aeroportului Internațional Craiova, nu doar prioritizăm securitatea, dar ne preocupăm și de eficiența procesului de securitate. Noul echipament de scanare reduce timpul de verificare a bagajelor, asigurându-ne că dumneavoastră începeți călătoria într-un mod lin și fără stres”
, a anunțat directorul Aeroportului Internațional Craiova, Sorin Manda.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020 au fost accesați 76 milioane de lei pentru creșterea nivelului de securitate al incintei aeroportuare.

Politica