luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Scandal la CSU Craiova după primul eșec pe teren propriu

CSU Craiova a pierdut meciul disputat pe teren propriu, în fața celor de la Petrolul. Trupa din Bănie a fost învinsă cu scorul de 3-1. Golurile ploieștenilor au fost marcate de Musi, Grozav și Huja, în timp ce pentru craioveni a înscris Kurtic, din penalty.

Oltenii erau neînvinşi pe teren propriu în sezonul curent, palmaresul acestora cuprinzând patru victorii şi o remiză. Acest lucru s-a schimbat, iar suporterii sunt din ce în ce mai supărați pe fotbaliștii antrenați de Corneliu Papură și Dragoș Bon. Fanii au cerut demisia staff-ului tehnic și au fost foarte duri cu jucătorii, la finalul partidei.

Craiova (4-3-3):  L. Popescu – Fl. Borța, Screciu, Raul Silva, Ndong – Danciu, Kurtic, Lyes Houri – Roguljic, Markovic, Al. Mitriță (cpt.).  Rezerve: Lazar – Vlădoiu, Badelj, Al. Crețu, Căpățînă, Mateiu, Ișfan, Baiaram, A. Ivan. Antrenor: Corneliu Papură.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Petrolul (4-3-3): Zima – Dumitriu, Meijers (cpt.), Papp, P. Justiniano – Doua, T. Seto, S. Hanca – Jair, Grozav, Musi. Rezerve: Eșanu – Huja, Diomande, D. Radu, Jefferson, Mitrov, Abuashvili, Petrov, M. Roman II. Antrenor: Florin Pârvu.

Alex Mitriță nici nu a vrut să dea ochii cu suporterii, la finalul jocului. Mijlocașul a purtat banderola de căpitan, în absența lui Nicușor Bancu. El a recunoscut faptul că a fost foarte nervos după eșecul cu Petrolul și a preferat să meargă direct la vestiare.

„Suntem foarte nervoși, trebuie să mergem acasă, să ne liniștim și să o luăm de la capăt. Trecem printr-o perioadă foarte proastă, Trebuie să muncim mult perioada asta.  Este o pensiune și pentru mine, dar mi-aș dori să fie toată presiunea asupra mea pentru a juca echipa bine. Îmi doresc să ajut echipa. În seara asta nu se aștepta nimeni să pierdem cu 3-1. Ăsta este fotbalul, mergem mai departe Sunt momente în care e mai bine să mergi în vestiar și să stai calm.

Așa am procedat în această seară. Eram foarte nervos și era mai bine să merg în vestiar. Nu suntem într-o situație bună, trebuie să ne gândim la ce ne dorim, să avem altă atitudine și să muncim mai mult. Numai noi putem ieși la capăt. Acum suntem singuri și doar noi ne mai putem ridica iar.  60 de minute suporterii au fost alături de noi, este normal să fie supărați. Toți suntem supărați. Nu mai am cuvinte, trebuie să analizăm ceea ce se întâmplă și să vedem ce avem de făcut”, a spus Alex Mitriță.

Politica