Reacția unei femei care și-a prins soțul cu amanta în mașină

O femeie a cedat nervos în momentul în care și-a suprins bărbatul cu o altă femeie în mașină.

Incidentul s-a petrecut în centrul Găeștiului, județul Dâmbovița, chiar în apropierea sediului de Poliție.

Tânără de 29 de ani care a fost trădată în dragoste și-a ieșit din minți când a văzut-o pe amantă pe în dreapta partenerului său.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit imaginilor publicate de Cronica Găeștiului, femeia a intrat pe carosabil și a sărit în fața mașinii condusă de partenerul său. Aceasta începe să gesticuleze, în timp ce blochează traficul.

Aceasta a încercat să îi împiedice să plece cu mașina, urcându-se în cele din urmă pe capota autoturismului.

Șoferul începe să se deplaseze cu viteză mică, în timp ce femeia rămâne agățată. La un moment dat, mașina se oprește, tânăra se dă jos, când partenerul ei încearcă din nou să plece. Dar femeia nu se lasă și se aruncă din nou pe capotă.

Apoi își scoate rucsacul și începe să lovească parbrizul cu el. Șoferul pare că încearcă să o intimideze, plecând puternic de pe loc.

Incidentul a avut loc la sfârșitul lunii august și, potrivit poliției, femeia a fost amendată pentru că nu s-a deplasat pe trotuar.

„Polițiștii au sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 290 de lei, o femeie din Găești, pentru nerespectarea prevederilor art. 72 din O.U.G. nr. 195/2002.

Totodată, aceeași femeie, a fost sancționată contraventional cu amendă, în valoare de 200 de lei, pentru adresarea de injurii și expresii jignitoare, conform prevederilor Legii nr. 61/1991”, este potrivit IPJ Dâmbovița.

Populare

Recomandări

Protest cu pudră de cacao și noroi aruncate pe bazilica Sfântul Marcu din Veneţia

Activişti pentru climă au folosit extinctoare de incendiu pentru...

E oficial! Show-ul „Chefi la cuțite” revine

Antena 1 a anunțat că show-ul „Chefi la...

Peach Fuzz, culoarea anului 2024

Culoarea anului 2024 de la Pantone este PANTONE 13-1023...